Impresszum


Mi a Filmvio.com oldal?

A Filmvio.com egy közösségi videomegosztó oldal. Az oldalra bárki beküldhet videokat. A beküldött videokat automatizált folyamatban, ellenőrzés nélkül jelentetjünk meg az oldalon.

A beküldött videok minden esetben külső, tőlünk független szolgáltatók szerverein tárolódnak (pl. Youtube, Indavideo). Így a beküldött videokért illetve azok tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

A Filmvio.com semmilyen mozgóképes vagy hanganyagot nem tárol. Még átmenetileg sem. Így ha egy video a külső szolgáltatók szerverein elérhetetlenné válnak, nálunk sem fognak többé megjelenni.

Szerzői jogok

Az oldalra kikerülő videok csak abban az esetben jelenhetnek meg, amennyiben a külső szolgáltató szervereire történő feltöltéskor a feltöltő erre külön engedélyt ad.
Vagyis a feltöltő kijelenti, hogy rendelkezik a szükséges jogokkal, és engedélyezi a video külső oldalakba való beágyazását.
A Filmvio.com oldal szerkesztői abból indulnak ki, hogy a feltöltők rendelkeznek a szükséges jogokkal, vagy amennyiben nem rendelkeznének, akkor a külső szolgáltatók (pl. Youtube, Indavideo) szűréseik során az illegálisan feltöltött videokat törlik vagy elérhetetlenné teszik.

Amennyiben úgy érzi, hogy valamely megjelenő video sérti az Ön szerzői jogait, kérjük, forduljon az eredeti szolgáltatóhoz (pl. Youtube, Indavideo). A szolgáltatók oldalai, ahol az eredeti videok megtekinthetőek, minden esetben egy kattintással elérhetőek a kérdéses filmek vagy egyéb videok oldalain.

Kapcsolat

Amennyiben úgy érzi, szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük ezt e-mail formájában tegye meg az alábbi címen:
info@filmvio.com